Diéta

Az ALSAD személyre szabott, intelligens étrend-generálása segít, hogy egyéni egészségi céljait elérhesse. Hozzávalók, receptek,  dietetikusok által összeállított komplett napi étrendek, az étkezési naptár és az elfogyasztott étrendek kezelése.

Diétabeállítások

Hozzávalók, Receptek

Dietetikusi menük

Intelligens menü generálás

étkezési naptár

Tervezett és valós étkezések

Diéta célok
Diétabeállítások, BMI

Preferenciák és szokások

A felhasználók beállíthatják személyes preferenciáikat is, amelyek segítségével a rendszer még személyre szabottabb étrendtervet tud létrehozni. Az ALSAD beépített adatbázisa tartalmazza az összetevőket és az ételreceptek részletes leírását. A manuális vagy automatikus „Étkezési terv összeállítása” funkció használható étkezésenként és napi bontásban is, így az étel/menü generálása egy kattintással vagy egyénileg is történhet. A rendszer rugalmas és változatos táplálkozási lehetőségeket kínál a beteg igényeihez és korlátozásaihoz igazítva.

Sportolási és fogyasztási szokások beállítása
Étkezési szokások és allergének

Aktivitás

Rögzítse minden fontos egészségügyi adatát, hogy nyomon követhesse egészségi állapotát és naprakész támogatásban részesülhessen.

Az ALSAD segít Önnek kialakítani a legmegfelelőbb napi életmódot. Testmozgás naplózása, rögzítése manuálisan vagy csatlakoztatott okoseszközök segítségével.

Automatizált adatátvitel okoseszközökről

Intelligens egészségügyi állapotmérés

Okosóra - aktivitásmérő